90'lardan Yadigar 10 Unutulmaz Lezzet

Written By Unknown on 18 Aralık 2016 Pazar | 07:25



 Arkadaşlarım bakın, öncelikle şunu bilmelisiniz ki, abur cubur kural tanımaz. Abur cuburun bambaşka prensipleri vardır. Yani abur cubur kendi kurallarını koyar, onları değiştirir ya da kaldırır.

Abur Cubur Ciddi Bir Meseledir
 Abur cubur meselesini ciddiye almak gerekir. Çünkü onlar sizi ciddiye alır. Misal; abur cubur yemek için aç ya da tok olmanız kesinlikle fark yaratmaz. Veya nerede olursanız olun abur cubur yiyebilirsiniz. Düşünün; sokakta, evde, iş yerinde, okulda, ayakta, otururken hatta yatarken, yalnız ya da arkadaşlarınızla; hiç fark etmez!

Açken Sen Sen Değilsin
Abur cuburla nasıl bir bağ kurduğunuzu bir tek siz bilirsiniz. Ufacık bir açlık hissettiğinizde, yemek üzerine canınız tatlı çektiğinde ya da yalnızca canınız sıkıldığında bile aklınıza gelen ilk o özel abur cubur olacaktır.Gün gelecek, sadece ondan bahsetmek; arka arkaya 30-40 defa ‘abur cubur’ demek bile size iyi gelecektir.

Bu Yolda Elbet Kayıplar Vereceğiz!
Fakat ne yazık ki, onlarla beraber çıktığımız bu yolda, bazı abur cuburlar hayatın dikenli patikalarına dayanamayıp bizi yarı yolda bıraktılar. Üzülüyoruz tabii ama, ‘Olsun be mangal yürekli abur cuburum, senin canın sağ olsun!’ diyoruz. Şimdi hepinizi ayağa davet ediyorum. Artık bizimle olamayan tüm abur cuburlar için bir dakikalık saygı duruşu sonrasında, yüce tanrıyı bize onlarla tanışma kaderini yazdığı için alkışlayacağız.

Akabinde yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Teşekkür ederim.



1.Koca yürekli sakız şeker: Yumiyum

2.Yediden yetmişe hepimizin dostu: Bumbo



3.Bunlar mutluluk gözyaşları: Sulugöz

4.Kırk Haramiler taklidi yaptırır: Altın kaplı çikolata

5.Damaklarda patlangoç show: Patlayan şeker


6.Bi’ ısırığı için evini ocağını yakarsın: Luna
7.Galiba dünyanın en güzel isimli sakızı: Cicoz

8.O gelmeden yaz gelmez: Meybuz


9.Oyuncaklarıyla büyüdük: Toybox

10.Hepsinin janjanlı ambalajı var, onun yok: Piknik








SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder