Home » , , , , , , , , , , » Çat Kapı Misafirler İçin Çat Diye Sofrada Yerini Alan; Ülker Dankek Lokmalık

Çat Kapı Misafirler İçin Çat Diye Sofrada Yerini Alan; Ülker Dankek Lokmalık

Written By Unknown on 19 Aralık 2016 Pazartesi | 10:05




Oktay Usta'nın Takdire Şayan Tarifi Ülker Ambalajında

 Mayıs ayında piyasaya sürülen dankek lokmalık, hedef kitlesini ev hanımları olarak belirledi. Reklam filminde çocukluğumuzdan beri ismine ve lezzetlerine aşina olduğumuz Oktay Ustayı kullamayı tercih eden Ülker, Dankek çeşitlerini  kakaolu, üzümlü ve havuç - tarçınlı olmak üzere 3 farklı çeşit ile piyasaya sundu. Bizde bu hafta Dankek lokmalık'ı denedik ve gerçekten Oktay Usta algısını yansıttığına karar verdik. Neden mi? Çünkü  geçmişinde anne günlerinde bulunmuş her çocuk,  günün takdire şayan lezzetinin Oktay Ustanın tarifi diyerek herkese bir ağızdan verildiğine şahit olmuştur. Hal böyle oluncada Oktay Usta ve lezzet algısı bizim nesilin çocuklarında bir bütün olarak çıkıveriyor bilinç düzeyine bu sayede de reyonlarda kendimizi Oktay Ustanın ürünlerini sepete eklerken buluyoruz.





Elçiye Zeval Olmaz Diyerek Açtık Paketleri

İçinde 18 adet tek lokmalık kek bulunan ürünün ambalajları eski tasarımlarına göre daha canlı renklerde tasarlanmış bunun yanı sıra paketlere "Yeni" damgasıda büyük puntolarla yerleştirilmiş. Havuçlu tarçınlı kek hayranı olduğum için paketin renklerine vurularak aldım. Paketi açar açmaz yayılan koku bu kış günlerinde anne sıcaklığını anımsatmıyor değil. Damakta bıraktığı tat ise Oktay Usta yine işin hakkını vermiş dedirten cinsten. Herkesin damak zevki farklıdır elbet ama bence ilk etapta tarçını biraz fazla hissediliyor buda havuç lezzetinin geri planda kalmasına neden oluyor.



Gelinlerin Tatlı Telaşından Nasibini Alan Dankek Lokmalık


Yeni gelinlerin capslerine sosyal medyada haftalarca şahit olduğumuz zorlu günleri geride bıraktık arkadaşlar ama bu konuya değinmeden geçemeyeceğim. Her şeyi süslemeye bayılan tatlı telaşı başından hiç eksik olmayan gelinlerimizin bu telaşından Dankek lokmalıkda nasibini almış. Çat kapı misafirler için çat diye sofraya konulabilecek olan bu ürün, aynı zamanda özel günlerde cup cake şeklinde tasarlanabilme özelliğinede sahip. Yemek bloglarının çoğunda baya şık ve eğlenceli tasarımlar gördüm fakat adı üstünde tek lokmalık bir kek. Süsleme alanı dar olduğu için bana biraz zorlu bir işmiş gibi geldi. Eh anlatması benden denemesi sizden, yeni yıl sofranızda yerini alır belki.
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder