Türkiye’de bir ilk: İyi Tatlı SEK Quark!

Written By Unknown on 18 Aralık 2016 Pazar | 06:39




Duyanlara duymayanlara! Deneyen bir, denemeyen bin pişman. Meyveli yoğurt üretimine yeni başlayan Sek, takdire şayan bir ürünle karşımızda. Biz de dayanamadık tüm çeşitlerini denedik "Imm gelsin kaloriler!" Kalori dediysek de abartmayalım efendim. Sek Quark şu an Türkiye piyasasındaki en yüksek kalorili ve en düşük şeker oranına sahip meyveli yoğurt. Bu nedenle de “Tatlı yemekte özgürüz” sloganıyla özellikle kadınların en müzdarip olduğu diyet konusunda akılları çelip gönüllerde taht kurmayı başardı. Çünkü canım kadınların tatlı krizleri için düşük kalorili ve lezzeti bol bir ürün. Bu sayede de pazartesi başlayan diyetler salı bitmiyor en azından cumaya kadar devam edebiliyor!



Ne Demek Tatlı Yemekte Özgürüm ?

E ben diyetteyim tatlı orucum var bozamam diyenler için bir açıklama getirmek şart. Quark olduğu için diğer meyveli yoğutlardan farkı var. Quark denilmesinin nedeni biz her ne kadar  "Aaa meyveli yoğurt ohh!" diyerek gömsek de, Sek Quark bir meyveli yoğurt değil. Meyveli peynir  kasesidir. "Wowowo nasıl yani ?! " Peyniri yağsız veya yağ oranı ayarlanmış süt ve çok az peynir mayasından yararlanılarak üretilir. Bu nedenle de  bir çeşit taze peynirdir Quark. Piyasada ikame ürünü olmamasının nedeni de bu aslında. Activa, Sütaş, İçim ve Eker gibi markaların meyveli yoğurtlarından ayrılan bir ürün Sek Quark. İçinde her ne kadar şeker olsa da sade ve çilekli çeşitlerinde diğerlerine oranla daha az şeker mevcut. Ve bence en önemlisi Türkiye'de protein oranı en yüksek diyet ürün olması.



Dünya'da Değil Türkiye'de Bir İlk

Çok özgün, aşırı mükemmel bir fikir. Şahane. Bayıla bayıla da tüketiliyor fakat Amerika'daki yoğurt üstadı  Chobani markasının ambalajına ve çeşitlerine çok benzer nitelikle bir nebze uyarlama bir ürün Sek Quark.



Peki, Kendinden Biraz Bahseder Misin ?

Piyasaya zubam diye diyet ürün kategorisinden atılan Sek, bol sütle gerçek meyve parçacıklarını bir araya getirerek sütün iyiliğini tüm dünyanın severek tükettiği Quark lezzetiyle bizlere sunuyor. Evet, denedim onaylıyorum. Cidden gerçek meyve parçalarına sahip ürünün şuan 8 farklı çeşidi var. Sade, çilek, yaban mersini, elma- tarçın, armut, şeftali ve henüz sınırlı sayıda üretilen Sek Quark limon.  




SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder