Home » , , , » Ülker Çikolatalı Gofret; Hem De Bitter!

Ülker Çikolatalı Gofret; Hem De Bitter!

Written By Unknown on 19 Aralık 2016 Pazartesi | 11:28

   Çocukluğumuzdan beri aşina olduğumuz lezzetler sorulduğunda akla gelen ilk 5 isimden biridir Ülker Çikolatalı Gofret. Bir neslin ağlamalarını susturdu, bazen de kadınların tatlı krizlerini dindirdi. Ama yıllardır aynıydı; reklamı olsun, ambalajı olsun, tadı olsun. Ama artık bundan Ülker de sıkılmış olacak ki bir değişikliğe gidelim deyip iki lezzeti birleştirerek Ülker Çikolatalı Gofret Bitter'i sürdüler piyasaya.



   Ambalaj? Pek bir değişikliğe gidilmemiş "Bitter" yazısı ve bitterin siyahiliğinin ambalaja yansıtılması dışında. Lezzet? Hafiften bir bitter tadı alıyorsunuz elbette ama gözünüz kapalı yerseniz "Ülker Çikolatalı mı bu" dedirtir. Yani apayrı bambaşka bir bitter gofreti değil. Gerçi bambaşka olması da gerekir mi pek emin değilim. Kısacası beklentiniz bu yöndeyse pek karşılayacak gibi değil.




   Ülker'in yeni gofretini tanıtış şekline bakacak olursak -ki zaten yaptığımız şey bu- sadece çikolatalı gofret adına açılmış bir instagram hesabı bulunmakta. O sayfada Bitter'i de doya doya tanıtmışlar, reklamlarını yayınlamışlar ve hatta yarışma düzenlemişler. Sadece sosyal medyada değil şimdiye dek görmeye ve duymaya alıştığımız "Aranızda Ülker Çikolatalı Gofret sevmeyen var mı?" reklamını güncelleştirip "Aranızda Ülker Çikolatalı Gofret Bitter'î denemeyen var mı?" şeklinde geliştirip televizyon ve radyo reklamlarında da duyurdu. Hatta "Ben denemedim!" diyen bir arkadaşımıza ithafen "E yeni çıktı da ondan" cevabını da eklemişler gayet eğlenceli bir hal almış. Reklam, tanıtım konusunda Ülker eleştiriye mahal vermiyor zannımca. Şahsi fikrim, bu konuda gayet başarılı oldukları yönünde.







Şimdi, madem konumuz bitter oldu; biraz da bilinmeyenlerinden bahsedelim bu müthiş lezzetin! 😊


  • Bitter çikolata birçok antioksidan barındırır ve kardiyovasküler sistem için kan basıncını düşürerek fayda sağlar.
  • Her gün bir miktar bitter çikolata yemek kalp hastalıkları riskini %33 oranında azaltır.
  • Bitter çikolatada daha fazla kakao ve daha az şeker olduğu için sütlü ve beyaz çikolataya göre daha sağlıklıdır.
  • Bitter çikolata moral ve mutluluk kaynağıdır. İnsanlarda bazı beyinsel salgıların salgılanmasında etkili olduğundan dolayı insanlardaki mutluluk seviyesini arttırır.
  • Son olarak; çevrenizde sorduğunuzda "Aaaaa bitter çikolataya bayılırııım" diyenlerin büyük bir kısmı acı bulduğu için ağzına bile sürmüyor. Bizden söylemesi 🙊 Selam olsun eyy çikolata severlerrr!!














SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder